De Noetselerberg

Bijzonder mooi gelegen, aan de rand van de Sallandse Heuvelrug, vindt u Camping De Noetselerberg. Een comfortabele camping met veel faciliteiten waar u zowel met zijn tweetjes als met het gezin heerlijk kunt vertoeven. Weer of geen weer, er valt altijd wat te beleven.  Er is zowel een buitenzwembad als een subtropisch binnenzwembad met glijbaan. Overal zijn leuke speelgelegenheden en bij minder weer leven kinderen zich uit in de binnenspeeltuin. Wilt u zich echt laten verwennen dan schuift u ’s avonds lekker aan in Bistro De Oale Sté. Het restaurant van de camping. Hier is voor ieder wel wat wils. Of haal even simpel een pizza af en  geniet lekker van uw maaltijd op de veranda bij uw stacaravan.

Vergeet niet ook te genieten van de unieke omgeving van de camping. Naast leuke attracties, musea en andere bezienswaardigheden zijn er ontelbare fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving.

 

 

Heeft u de Strippenkaart aangeschaft? Log dan in en reserveer hier uw verblijf bij Camping de Noetselerberg. Kies de gewenste datum, voer het aantal personen in en klik op 'plaats reservering'. Wanneer u ingelogd bent kunt u altijd uw reservering(en) en het tegoed aan strippen bekijken.

Meld je aan om een reservering te kunnen plaatsen.

Inloggen