Rheezerwold

Aan de bosrand op korte afstand van de stad Hardenberg vindt u 5 sterren Vakantiepark ’t Rheezerwold. De persoonlijke aandacht en gastvrijheid vallen u gelijk op bij binnenkomst. Met de 5 sterren behoort de camping tot de Best Campings van de ANWB. U geniet van de comfortabele voorzieningen zoals het binnenzwembad met finse sauna, het buitenzwembad, het restaurant met uitgebreide kaart en de overdekte plaza waar u lekker uw boekje kunt lezen, terwijl de kinderen deelnemen aan de knutselclub tijdens de schoolvakanties. Met een klein beetje geluk maken ze ook nog kennis met Wollie de Eenkhoorn! In de natuurvijver aan de rand van de camping kunt u ook een poging wagen om een snoek of baars aan de haak te slaan.

 

Naast de bijzondere natuur, cultuur en attracties in de omgeving van het Vechtdal worden er ook veel unieke evementen georganiseerd voor jong en oud zoals het Ballonnenfestival, verschillende muzikale evenementen en de landbouwdagen.

 

Kortom; alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie zijn aanwezig!

Heeft u de Strippenkaart aangeschaft? Log dan in en reserveer hier uw verblijf bij Vakantiepark 't Rheezerwold. Kies de gewenste datum, voer het aantal personen in en klik op 'plaats reservering'. Wanneer u ingelogd bent kunt u altijd uw reservering(en) en het tegoed aan strippen bekijken.

Meld je aan om een reservering te kunnen plaatsen.

Inloggen