De Vossenburcht

Een feest voor de kinderen, en weldadige rust voor u. Familiecamping De Vossenburcht, bij IJhorst, is schitterend gelegen in Het Reestdal op de grens van Drenthe en Overijssel. De Vossenburcht biedt gezelligheid voor het hele gezin. Een ideale vakantiebestemming, met veel aandacht voor uw kinderen. U kunt genieten van rust en de geweldige natuur!

Prijs & Beschikbaarheid  www.devossenburcht.nl

Wanneer je vlakbij de camping bent en aan komt rijden door natuurgebied Het Reestdal, begint de ontspanning al. Een bosrijke omgeving, prachtige natuur, mooie oude boerderijen, het riviertje De Reest en mooie uitgestrekte landerijen. Familiecamping de Vossenburcht is een goede uitvalbasis voor mooie fiets- en wandeltochten en diverse uitstapjes. Een boscamping waar u kunt genieten van de vele vogels. Onze camping biedt gezelligheid voor het hele gezin. Wij zeggen altijd, een weldadige rust voor u en een feest voor de kinderen. De camping is mooi aangelegd, heeft ruime plaatsen en heeft alle voorzieningen in huis om uw verblijf aangenaam te maken. Voor de kinderen is er een mooie grote speeltuin, een verwarmd zwembad en in het hoogseizoen is er een recreatieteam aanwezig die leuke activiteiten organiseert. Voor zowel jong als oud is er genoeg te beleven. De camping beschikt over een snackbar en een ‘petit’ restaurant waar u lekker en betaalbaar uit eten kan, of heerlijk kunt genieten op het grote terras. Ook is hier een biljart te vinden, of u kan gezellig een potje kaarten of darten.

De camping ligt aan de rand van het gezellige dorpje IJhorst en vlakbij De Wijk waar diverse winkels zijn en waar u fietsen kunt huren. Ook recreatiemogelijkheden in de nabije omgeving zijn er genoeg te vinden. Op 3,5 km bij ons vandaan vindt u De Zwarte Dennen, een mooie grote recreatievijver te midden van de staatsbossen. Hier zijn diverse wandelroutes uitgezet en er is een ATB parcour. Ook kunt u vanaf de camping genoeg ondernemen. Voorbeelden zijn; Staphorst op nog geen 6 km, een dagje punteren in Giethoorn, Noorder Dierenpark in Emmen, Speelstad Oranje en Attractiepark Slagharen. Als u van winkelen houdt bent u in een kwartier in Meppel, Hoogeveen of Zwolle.

Familiecamping De Vossenburcht in IJhorst ligt op de grens van Drenthe en Overijssel. Het ligt centraal gelegen en is daarom een goed uitgangspunt voor het maken van diverse dagtochten. Steden als Meppel en Zwolle liggen in de buurt, waar u kan winkelen, lekker ergens uit eten kan en in de zomerperiode worden er leuke activiteiten georganiseerd. Staphorst ligt 6 kilometer bij ons vandaan en is zeker de moeite waard om eens te bezoeken en om de cultuur te beleven. Houdt u van water? Ga dan naar Giethoorn waar u een bootje kunt huren. Attractiepark Slagharen, Dierenpark Emmen en Speelstad Oranje zijn leuke opties om een dagje naar toe te gaan met de kinderen en familie. Camping De Vossenburcht is gelegen in natuurgebied Het Reestdal waar u naar hartenlust kunt fietsen en wandelen. Mooie routes hiervoor zijn bij de receptie te verkrijgen. Op 2 kilometer afstand ligt de Zwarte Dennen, een mooi natuurgebied waar tevens een mooie grote recreatieplas te vinden is.