Caravan te koop…met een strippenkaart!

Caravan te koop…met een strippenkaart!

Bent u op zoek naar een caravan te koop, maar valt deze op dit moment nog buiten uw budget? Treur dan niet, want een caravan te koop via Stacaravandelen.nl is ook voor uw portemonnee weggelegd. Met een strippenkaart is ook voor u een caravan te koop. Op deze unieke manier beschikt u namelijk gezámenlijk over een stacaravan.

Caravan te koop op een unieke manier

Stacaravandelen.nl is een uniek concept, waarbij u door het aanschaffen van een strippenkaart over uw ‘eigen’ stacaravan beschikt. Een caravan te koop bij Stacaravandelen.nl betekent namelijk dat u gedurende twee jaar kunt beschikken over uw eigen stacaravan, terwijl u deze in tussentijd deelt met andere strippenkaarthouders. Omdat er telkens slechts enkele strippenkaarten beschikbaar zijn, kunt u wanneer u maar wilt genieten van uw stacaravan, zolang u zelf nog de beschikking heeft over strippen. Bovendien kunt u op verschillende plekken van uw koopchalet gebruik maken. 5 samenwerkende campings hebben namelijk elk dezelfde stacaravan gerealiseerd. Hierdoor voelt uw stacaravan altijd vertrouwd, terwijl u toch de keuze heeft uit verschillende locaties!

Caravan te koop en te delen

Middels een strippenkaart is bij Stacaravandelen.nl niet alleen een caravan te koop, maar ook een caravan te delen. De strippenkaart die u gebruikt, staat namelijk niet op naam en is vrij overdraagbaar. Dit houdt in dat u de kaart kunt delen met uw familie, vrienden en bekenden. Gunt u iemand anders dus eens een vakantie of deel de kosten van uw caravan te koop nog verder en geniet allemaal van een extra voordelige vakantie!

Caravan te koop zonder vele kosten

Indien u een strippenkaart aanschaft, koopt u een stacaravan een eenmalige eigen investering. Bovendien betaalt u geen jaarlijkse parklasten, geen belastingen, geen verzekeringen en geen onderhoudskosten. Toch beschikt u over uw eigen stacaravan. Zo voordelig is een caravan te koop nog nooit geweest, dus profiteer nu en bespaar gemiddeld 20% op een stacaravan in vergelijking met het boeken van losse overnachtingen.

Caravan te koop

Caravan te koop

Koop een strippenkaart