Goedkope caravan kopen? Deel hem met elkaar!

Goedkope caravan kopen? Deel hem met elkaar!

Bent u op zoek naar een goedkope caravan, om zoveel en zo vaak mogelijk van een heerlijke vakantie, weekje weg of weekendje bijkomen te genieten? Een goede en goedkope caravan is vaak moeilijk te vinden, maar door het nieuwe en unieke concept van Stacaravandelen.nl is het nu voor iedereen mogelijk om een goedkope caravan te kopen.

Goedkope caravan kopen met een strippenkaart

Een goedkope caravan kopen met een strippenkaart…Het klinkt uniek en dat is het ook! Met de strippenkaart van Stacaravandelen.nl ontstaat hele nieuwe mogelijkheid om een goedkope caravan te kopen. Het meest unieke aan dit concept is het feit dat de caravan niet écht in uw bezit komt, maar dat u met de strippenkaart wel gedurende twee jaar naar eigen wens gebruik maken van uw goedkope caravan, zolang u nog strippen op de kaart heeft staan. Bovendien deelt u de caravan met andere strippenkaarthouders. Zij kunnen ook gebruik maken van de goedkope caravan, maar omdat er maar beperkt strippenkaarten uitgegeven worden, is er altijd genoeg ruimte om in de periode waarin u gebruik wilt maken van uw goedkope caravan, ook daadwerkelijk te komen.

Overigens is de strippenkaart niet voor één stacaravan geldig, maar voor vijf stacaravans op vijf samenwerkende campings. U mag naar eigen wens switchen tussen deze parken, maar u mag ook telkens van dezelfde goedkope caravan gebruik maken. U zult zich in ieder geval in elke caravan thuis voelen, omdat ze allemaal op dezelfde manier ingericht en aangekleed zijn. Waar u ook bent, u zult dus altijd het gevoel hebben dat u in uw tweede huis aankomt.

Goedkope caravan zonder investering en kosten

Goedkope caravan

goedkope caravan

Als u met de strippenkaart van Stacaravandelen.nl een goedkope caravan koopt, hoeft u geen eenmalige eigen investering te doen. Bovendien betaalt u geen park- en onderhoudskosten of belastingen en verzekeringen. Wel is de kaart vrij overdraagbaar, wat betekent dat u de strippenkaart met familie, vrienden of bekenden mag delen. Zo geniet u niet alleen zelf van uw goedkope caravan, maar kunt u anderen er ook blij mee maken!

Koop een strippenkaart