Koopchalet gezocht? Deel een stacaravan!

Koopchalet gezocht? Deel een stacaravan!

Bent u net of al een tijdje op zoek naar een koopchalet en lukt het u nog niet om de juiste accommodatie tegen de juiste prijs te vinden? Zoekt u een koopchalet en bent u toch nog enigszins huiverig voor de (financiële) consequenties? Of wilt u een koopchalet, maar vind u deze eenvoudigweg te duur? Denk dan eens aan het delen van een stacaravan, een uniek nieuw concept.

Een gezamenlijke stacaravan als koopchalet

Stacaravandelen.nl begrijpt hoe heerlijk het is om een eigen vakantiehuisje te hebben, bijvoorbeeld het koopchalet waar u zo enthousiast naar op zoek bent. Stacaravandelen.nl begrijpt echter ook dat het vinden van het juiste koopchalet een moeilijke opgave is, zeker gezien het financiële plaatje dat eraan kan hangen. Voor deze problemen heeft Stacaravandelen.nl de oplossing gevonden: het delen van een stacaravan. Middels een strippenkaart koopt u als het ware uw koopchalet, al is het koopchalet in dit concept een prachtige stacaravan, volledig nieuw en luxe. Net als u, hebben andere mensen ook een strippenkaart gekocht. Zij hadden namelijk dezelfde wens naar een koopchalet als u. Gezamenlijk bent u daarmee ‘in het bezit’ van uw eigen tweede huis en wordt uw droom om over een koopchalet te beschikken, voor 99% waarheid. Zolang u genoeg strippen over heeft, kunt u twee jaar lang genieten van uw koopchalet. De strippenkaart is vrij bovendien vrij overdraagbaar, zodat u uw tweede thuis ook weer kunt delen met familie, vrienden en bekenden. Zo wordt uw koopchalet wel heel betaalbaar!
Bekijk het chalet

Wel de lusten van een koopchalet, niet de lasten

Een stacaravan delen is vergeleken met het aanschaffen van een écht koopchalet ontzettend goedkoop. Vanwege het feit dat u uw koopchalet zonder eenmalige eigen investering, zonder jaarlijkse parklasten, zonder belastingen en zonder onderhoudskosten aanschaft, ervaart u wel de lusten van een koopchalet, maar niet de lasten. Bovendien krijgt u ook nog eens korting op vele uitstapjes en bent u omgerekend maar liefst 20% goedkoper uit dan het boeken van losse overnachtingen.

KoopchaletUw koopchalet waar en wanneer u wilt

Omdat er telkens slechts enkele strippenkaarten beschikbaar zijn, kunt u wanneer u maar wilt genieten van uw koopchalet. U zult zich al gauw helemaal thuis voelen in uw tweede huis. U kunt echter ook wáár u maar wilt gebruik maken van uw tweede huis. Stacaravandelen.nl is namelijk een initiatief van 5 campings, welke gezamenlijk stacaravans met hetzelfde uiterlijk en dezelfde kenmerken hebben gerealiseerd. Met de strippenkaart kunt u gebruik maken van de stacaravans op alle 5 de parken. Hierover mag u zelf beslissen. U heeft dus eigenlijk niet één chalet, maar vijf. En u bepaalt naar welke u gaat…en wanneer!

Ontdek de campings
Koop de strippenkaart