De stacaravan

De stacaravan

Meerdere keren paar jaar er tussenuit met het gemak van thuis? Reserveer met de Strippenkaart deze splinternieuwe, luxe stacaravan van maar liefst 11 bij 4 meter op één van de vijf bijzondere locaties in Overijssel. Niet alleen luxe van binnen, maar ook een luxe overdekte veranda waar u lekker kunt genieten van het buitenleven.

De locaties zijn verschillend, maar de stacaravans zijn identiek. Vier uw vakanties het hele jaar door op dezelfde plek, of ontdek met de Strippenkaart ook de bijzonderheden van de andere locaties.

De indeling

De royale stacaravan heeft een woonkamer met ruime zithoek, een luxe keuken met koel-vriescombinatie en drie slaapkamers waarvan één met tweepersoonsbed, één met stapelbed en één met twee losse bedden. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Er is voldoende kastruimte. De badkamer beschikt over douche en wastafel en er is een apart toilet. Gasten genieten bij warm weer van het buitenleven op de overdekte veranda. Er is een mooi aangelegde tuin met schuurtje.

Bekijk de Stacaravan van binnen!
(buitenaanzicht bij Vakantiepark ’t Rheezerwold).

Bij het reserveren van de stacaravan heeft u de keuze om de schoonmaak uit te besteden voor € 40,00 en linnensets te huren voor € 7,50 per persoon. Deze extra kosten betaalt u dan bij aankomst.

Inclusief leuke extra’s:

  • Tuinhuisje met fiets en bakfiets
  • Gezelschapspellen

 

Bekijk de inventarislijst

Reserveren in 3 stappen

  1. Bestel uw strippenkaart online
  2. Reserveer na ontvangst van de kaart via het online boeken de gewenste locatie en datum
  3. Ontvang per mail uw bevestiging inclusief gastinformatie en vouchers met korting op uitstapjes

De campings

Op de mooiste plekjes in Overijssel zijn vijf parken geselecteerd die kwaliteit en gastvrijheid bovenaan hebben staan. Ga er op uit naar Vakantiepark Mölke in Twente, prachtig gelegen aan de Regge met veel voorzieningen, ontdek de kleinschaligheid, rust en ruimte bij Vakantiepark ’t Rheezerwold in het

Vechtdal, geniet van uitgestrekte weiden, in het Vechtdal, geniet van uitgestrekte weiden, natuur en boerderijen rondom De Vossenburcht in het Reestdal of kom met groot en klein naar De Noetselerberg midden in de Sallandse bossen. Nieuw in 2015: 5-sterren Familievakantiepark Krieghuusbelten uit Raalte.

Tip! Wat is er te doen in Overijssel

De vakantieparken in Overijssel dragen de natuurlandschappen van Overijssel een warm hart toe. Dit is dan ook de reden dat de vakantieparken in Overijssel en het Landschap Overijssel sinds 2009 samenwerken op het gebied van onderlinge informatievoorziening en het ontwikkelen van producten als fiets- en wandelroutes.

bekijk wat er te doen is in Overijssel