Glow Award voor Stacaravandelen.nl

Glow Award voor Stacaravandelen.nl

Tijdens de RECRON ALV heeft Stacaravandelen.nl de JONG RECRON Glow Award in ontvangst mogen nemen voor het meest innovatieve project binnen de recreatiebranche in 2014. Jong RECRON, 80 jonge ondernemers die graag leren, kennis delen en geïnspireerd worden, reikt deze prijs uit aan het project dat hen dat jaar het meest geïnspireerd heeft. Bert van de Maat, eigenaar Vakantiepark Mölke, heeft het speciale bronzen beeld in ontvangst genomen tijdens de algemene ledenvergadering in Hardenberg en een klein woordje gedaan over het idee achter Stacaravandelen.nl.

Het Stacaravandelen is ideaal voor duo’s, gezinnen of families die wel graag een tweede eigen plekje willen, maar zonder lasten zoals onderhoud, verzekeringen en andere jaarlijkse kosten. De gast kan er meerdere keren per jaar tussenuit in dezelfde stacaravan en betaalt alleen voor daadwerkelijk verblijf met de speciale virtuele strippenkaart. Omdat de strippenkaart vrij overdraagbaar is kan deze ook gedeeld worden met familie, vrienden of kennissen. Een ideale oplossing voor een voordelig tweede thuis. Gasten ontdekken hoe fijn en makkelijk het is er samen meerdere keren per jaar even lekker tussenuit te gaan.

Jan van Oene, beleidsadviseur vrijetijdseconomie Provincie Overijssel, stuurde na afloop een speciaal felicitatiebericht met daarin de mooie woorden: ‘De mooiste prijzen zijn altijd de prijzen die je van je vaak kritische maar zeker deskundige collega’s krijgt. Een prijs om trots op te zijn!’