Genomineerd voor Vakantiebeurs Award 2015, stem nu!

Genomineerd voor Vakantiebeurs Award 2015, stem nu!

Nadat Stacaravandelen.nl onlangs al de Innovatie en Inspiratie Award van Recron ontving, is men nu ook genomineerd voor de Vakantiebeurs Award 2015. In de categorie Camping & Kamperen strijdt men met 3 projecten/initiatieven om de Award, welke op dinsdag 13 januari om 18.30 uur op de Jaarbeurs in Utrecht uit zal worden gereikt. Ook consumenten kunnen hun stem uitbrengen.

Een bijzonder gezamenlijk concept

Stacaravandelen.nl is een gezamenlijk initiatief van Camping de Vosseburcht uit IJhorst, Camping ’t Rheezerwold uit Hardenberg, Camping de Noetselerberg uit Nijverdal, Camping Krieghuusbelten uit Raalte en Vakantiepark Mölke uit Zuna. Zij hebben gezamenlijk een strippenkaart ontwikkeld, waarmee gasten na aanschaf meerdere keren per jaar een vakantie, weekendje weg of midweek kunnen boeken. Bijzonder aan het concept is verder dat de strippenkaarthouders niet aan 1 locatie gebonden zijn, maar dat men met de strippenkaart van de stacaravans op alle parken gebruik kan maken. De stacaravans zijn op elk park bovendien identiek, zodat gasten op welk park ze ook zijn, telkens het gevoel van thuiskomen ervaren. Op deze manier ervaart men ‘wel de lusten, maar niet de lasten’ van een tweede thuis.

Stemmen op Stacaravandelen.nl

Vanaf woensdag 10 december kunnen consumenten stemmen op hun favoriete project/initiatief. Via onderstaande button komt u direct bij het stemformulier. Stem dus snel op Stacaravandelen.nl. Uw stem kan ook uzelf overigens een leuke prijs opleveren. Jaarbeurs Utrecht verloot onder de stemmers namelijk een VIP-arrangement voor de Tour de France.

Stem nu op Stacaravandelen.nl!
(Maak kans op een VIP-arrangement bij de Tour de France).