Stacaravan huren met de voordelen van kopen

Stacaravan huren met de voordelen van kopen

Een stacaravan huren met de voordelen van een stacaravan kopen is vanaf nu mogelijk door een strippenkaart aan te schaffen. ‘Een strippenkaart?’, zult u vast denken. Jazeker, een strippenkaart. Met de strippenkaart van www.stacaravandelen.nl verzekert u zich namelijk van het recht op gebruik van uw stacaravan. Zo vaak als u wilt, zolang het aantal strippen dat u nog over heeft dit toelaat. Het is net of u een stacaravan heeft gekocht…en dat ook nog eens zonder alle kosten die hier normaal gesproken bij komen kijken. Stacaravandelen.nl maakt het mogelijk!

Stacaravan huren met meerdere gezinnen

Een stacaravan huren via www.stacaravandelen.nl kunt u als het ware zien als het aanschaffen van een stacaravan met een strippenkaart. Zolang u nog strippen op uw ‘virtuele’ kaart heeft staan, heeft u het recht om gebruik te maken van uw stacaravan. Omdat er enkele strippenkaarten per stacaravan uitgegeven worden, koopt u als het ware met meerdere gezinnen de stacaravan. Hierdoor is het niet nodig om zelf een grote aanschafinvestering te doen. Omdat er maar enkele strippenkaarten per keer uitgegeven worden, hoeft u niet te vrezen voor overbezetting van de stacaravan. U kunt normaal gesproken wanneer u wilt gebruik maken van uw stacaravan. Een stacaravan huren is nog nooit zo dicht bij een stacaravan kopen in de buurt gekomen als nu.
Ontdek de strippenkaart

Één stacaravan huren, van vijf stacaravans gebruik maken

Stacaravan hurenDoor een stacaravan met elkaar te delen, bespaart u kosten. Naast het feit dat u geen grote aankoopsom hoeft te betalen, worden er namelijk ook geen parklasten, onderhoudskosten en dergelijke in rekening gebracht. Een groot bijkomend voordeel van een stacaravan huren via stacaravandelen.nl is het feit dat u één strippenkaart koopt, maar dat u kunt genieten van vijf stacaravans op vijf verschillende parken. Stacaravandelen.nl is namelijk een samenwerkingsverband tussen 5 vakantieparken in Overijssel: Vakantiepark ’t Rheezerwold, Camping De Noetselerberg, Familiecamping De Vossenburcht, Familievakantiepark Krieghuusbelten en Vakantiepark Mölke. Al deze campings hebben dezelfde stacaravan op hun park gerealiseerd. U hoeft niet op elk park te verblijven, maar wanneer u dit wenst, is dit wel mogelijk. Zo geniet u van afwisseling, terwijl u toch altijd het gevoel heeft dat u weer in uw tweede thuis arriveert.
Ontdek de campings
Koop de strippenkaart