Stacaravan kopen zonder grote investering

Stacaravan kopen zonder grote investering

Een stacaravan kopen, maar dan zonder uw bankrekening te plunderen. Het lijkt een utopie, maar vanaf nu is het mogelijk! Een stacaravan kopen via StacaravanDelen biedt een nieuwe manier aan om uw eigen stacaravan te kopen; door hem te delen met anderen. Middels een strippenkaart koopt u het recht op gebruik van uw nieuwe, luxe stacaravan. U kunt al naar het gelang het aantal strippen dat u (over) heeft, naar eigen wens gebruik maken van uw stacaravan. En dat niet alleen: u kunt niet op 1 camping terecht, maar op 5 verschillende. En dat telkens in een identieke stacaravan, zodat u zich elke keer weer thuis voelt! Tot slot is de strippenkaart ook nog eens vrij overdraagbaar, zodat u kunt hem zelfs met familie en vrienden kunt delen. Een stacaravan kopen via StacaravanDelen biedt dus vele voordelen.

Stacaravan kopen met strippenkaart, hoe werkt dat?

Een stacaravan kopen met een strippenkaart van StacaravanDelen, hoe gaat dat precies? Heel makkelijk. U koopt een strippenkaart, waarmee u zich twee jaar lang verzekerd van uw eigen stacaravan. Op de strippenkaart staan 50 of 100 strippen, waarmee u uw vakantieperiodes kunt reserveren. Een weekend, midweek of week in een bepaalde periode kost bijvoorbeeld 5 strippen. Deze strippen levert u (virtueel) in, waarna u in de gekozen periode gebruik kunt maken van uw stacaravan. De 45 strippen die u in dit voorbeeld over heeft, kunt u vervolgens weer inzetten in andere vakantieperiodes, of in elk willekeurige periode waarin u graag gebruik wilt maken van uw stacaravan.

‘Maar als ik de stacaravan moet delen, hoe is de beschikbaarheid dan?’, zult u zich wellicht afvragen. Omdat er per periode slecht enkele strippenkaarten voor een stacaravan uitgegeven worden, kunt u in principe wanneer u maar wilt gebruik maken van uw stacaravan. Bovendien is de beschikbaarheid van uw stacaravan op elk van de vijf campings online in te zien, waardoor u uw verblijven goed kunt plannen. Een stacaravan kopen via StacaravanDelen houdt dus een stacaravan kopen in, zonder dat u elkaar in de weg zit. Bovendien bent u gemiddeld ook nog eens 20% goedkoper uit dan wanneer u kiest voor telkens los een stacaravan huren.
Bekijk de strippenkaart

Voordelen stacaravan kopen via StacaravanDelen

Er zijn reeds vele voordelen van een stacaravan kopen via StacaravanDelen benoemd. Hieronder staan alle voordelen overzichtelijk opgesomd. Overtuig uzelf ook:

  • Stacaravan kopenEen minimale investering voor een tweede thuis (u betaalt alleen de strippenkaart)
  • Geen jaarlijkse parkkosten
  • Geen belastingen en verzekeringen
  • Geen onderhoud en onderhoudskostenWilt u normaal gesproken ‘ echt’  een stacaravan kopen, dan betaalt u deze kosten standaard. Bij StacaravanDelen betaalt u alleen de strippenkaart, verder niets!
  • Volledig ingerichte, luxe accommodatie; op iedere locatie identiek!
  • Extra voordeel op uitstapjes in de omgeving
  • Alleen betalen voor daadwerkelijk verblijf (de overige strippen blijven staan tot wanneer u ze zelf in wilt zetten)
  • Vrij overdraagbaar, dus iedereen kan profiteren of u kunt samen aanschaffen
  • Slechts enkele strippenkaarten beschikbaar zodat u bijna altijd uw gewenste periode kunt boeken

Een nieuwe, luxe stacaravan kopen

Kiest u ook voor een stacaravan kopen via de strippenkaart van StacaravanDelen, dan verzekert u zich van een nieuwe en luxe stacaravan. Bovendien kunt u van deze prachtige accommodatie genieten op vijf verschillende campings, die elk een identieke stacaravan hebben gerealiseerd. U geniet dus altijd en overal in luxe van uw tweede thuis!
Bekijk de stacaravan
Koop de strippenkaart