Veel gestelde vragen

Mogen wij de Stacaravan zelf schoonmaken?

Ja dat klopt! U kunt ervoor kiezen om de stacaravan zelf schoon achter te laten, maar u kunt de stacaravan bij vertrek ook laten schoonmaken. U kunt dit bij aankomst doorgeven of direct online reserveren. De schoonmaakkosten bedragen € 40,00.

Mogen wij bedlinnen zelf meenemen?

U mag uw eigen bedlinnen meenemen, maar u kunt ook bedlinnen bij reserveren voor € 7,50 per 1-persoons pakket.

Moeten wij een borg betalen?

Wij vragen een borg van € 50,00 voor de sleutels en de schoonmaak. De borg krijgt u na het inleveren van de sleutels en de schoonmaak controle retour gestort.

Kunnen wij de strippenkaart annuleren?

De strippenkaart kan niet geannuleerd worden. De strippen op de strippenkaart zijn 2 jaar geldig en de strippenkaart is vrij overdraagbaar.

Kunnen wij een geboekte vakantie annuleren?

U kunt tot uiterlijk 2 weken voor aankomst uw vakantie verplaatsen. Wilt u binnen 2 weken voor aankomst annuleren dan vervalt 50% van het aantal strippen van uw geboekte vakantie. Dus wanneer u een vakantie heeft geboekt van 20 strippen, dan krijgt u 10 strippen retour.

Is het toegestaan om een huisdier mee te nemen naar de camping?

Helaas is het niet toegestaan om uw huisdier mee te nemen. Huisdieren worden niet toegelaten in de stacaravans. Op enkele parken zijn wel huisdiervriendelijke accommodaties te huur.

Wat zijn de in- en uitchecktijden?

U kunt op de dag van aankomst inchecken vanaf 15.00 uur. Vertrek is voor 10.00 uur.

Kan ik strippen bijkopen?

Ja zeker, u kunt een kleine of grote strippenkaart toevoegen aan uw huidige strippenkaart. Als u op het eind te weinig strippen overhoud om nog een vakantie te boeken, dan kunt u in het laagseizoen eenmalig de strippen bijkopen a € 40,00. Voorbeeld: U heeft nog 3 strippen, maar een weekend weg kost 5 strippen, dan kunt u 2 strippen a € 40,00 p.s. bijkopen.

Hoe lang is de strippenkaart geldig?
  • ## De strippen zijn 24 maand geldig vanaf de datum van aanschaf. Restitutie van de overgebleven strippen is niet mogelijk!
  • ## Bij aanschaf van een nieuwe strippenkaart kunnen de oude strippen meegenomen worden

Waar kan ik de strippen allemaal besteden?

U kunt de strippenkaart gebruiken bij de 4 aangesloten campings: De Vossenburcht, De Noetselerberg, Vakantiepark Mölke en ’t Rheezerwold

Kunnen vrienden, familie of kennissen ook gebruik maken van mijn strippenkaart?

Dat kan zeker! De strippenkaart is vrij overdraagbaar. U kunt zelf een reservering maken via de website.