Waypoint Notter

Notter

Naast de brug over de Regge bij Rijssen staat het pand van WayPoint Notter. WayPoint is een firma die navigatiesystemen voor wandelen, fietsen, auto´s en motoren verkoopt. WayPoint verkoopt niet alleen de bekende TomTom’s voor in de auto, maar heeft zich gespecialiseerd in de recreatieve toepassing van de GPS.

Wandelen, fietsen en kanoën

Met een GPS hoeft U nooit meer te zoeken waar Notter ligt, of Zuna. De GPS zal het U keurig vertellen. Maar de leukste toepassing is het wandelen of fietsen van een route waarbij de GPS de aanwijzingen geeft. Diverse wandel- en fietsroutes routes door de Reggestreek zijn beschikbaar of eenvoudig zelf te creëren. Ook voor een kanotochtje over de Regge geeft een GPS bijzonder nuttige informatie. Een GPS geeft het wandelen en fietsen als hobby een nieuwe dimensie waardoor er nog meer tijd en plezier aan beleefd wordt. Wanneer u tijdens uw verblijf in de Reggestreek eens wilt proberen of een GPS ook uw hobby kan verrijken dan kunnen de GPS toestellen ook bij WayPoint gehuurd worden.

De Reggestreek is een gebied wat bij uitstek geschikt is voor fraaie wandelingen. Gratis wandelingen die op de GPS geladen kunnen worden staan hier.

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag9.30 – 17.30 uur
Donderdag9.30 – 20.00 uur
Zaterdag9.00 – 16.00 uur

 

Speciale StacaravanDelen actie:

Huur bij WayPoint een wandel- of fiets GPS voor 10,- Euro per dag. De gasten van Stacaravandelen.nl helpen wij gratis bij het uitzoeken, maken en inladen van een mooie route door de Reggestreek afgestemd op uw wensen. Bovendien krijgt u een set volle accu’s of batterijen mee zodat u verzekerd bent van een zorgeloze dag.