Vriendenactie

Stacaravandelen.nl

Stacaravandelen.nl; een nieuw initiatief voor iedereen die graag meerdere keren per jaar op vakantie wil of het gevoel van een tweede thuis met alleen de lusten en niet de lasten. De gast schaft een virtuele strippenkaart aan en reserveert vervolgens één of meerdere vakanties in Overijssel. Kies voor altijd dezelfde locatie of hop tussen de verschillende bijzondere parken.

Speciale vriendenactie met gratis Wifi

Om het initiatief Stacaravandelen.nl bekendheid te geven willen wij u als trouwe gast om hulp vragen. Kent u familie, vrienden of kennissen die graag vaker op vakantie willen of een tweede eigen plekje willen, maar de lasten te groot vinden? Vertel hen dan over Stacaravandelen.nl. Natuurlijk willen wij u hiervoor belonen. Schaft iemand de strippenkaart aan op uw aanraden dan ontvangt u namelijk het hele seizoen gratis Wifi en de persoon die via u reserveert ontvangt maar liefst € 100,00 korting op de strippenkaart.

 

Hoe werkt het

Deelnemen kan met de virtuele strippenkaart van Stacaravandelen.nl die aan te schaffen is via de website www.stacaravandelen.nl/strippenkaart. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

  1. Uw vriend(en), familie of kennis(sen) koopt een strippenkaart  en vult uw naam in bij opmerkingen.
  2. Stacaravandelen.nl betaalt na aankoop € 100,- terug aan uw vriend of familielid
  3. U ontvangt een jaar lang gratis Wi-Fi

Alvast hartelijk bedankt voor uw hulp om Stacaravandelen.nl tot een succes te maken! Wij zijn altijd bereikbaar via info@stacaravandelen.nl voor vragen/ opmerkingen en/of suggesties.